Kort sagt

Derfor er Hello et godt valg

23.01.2017
Velkommen_hello_kundeservice.jpg

Igjen er Hello testvinneren når DinSide kårer Norges billigste mobilabonnementer. Ikke bare er vi billigst i alle kategorier – vi har også Norges mest fornøyde kunder.


”Hello gir seg ikke og skal være billigst også denne gangen”, skriver DinSide. Vi kunne ikke sagt det bedre selv. Vi skal kjempe hardt for alltid å være billigst, og det uten å forvirre kundene våre med kampanjepriser og lokketilbud.

 

Hos oss får du rett og slett mer mobil for pengene.

 

Sjansen er stor for at du betaler mer enn du trenger, skriver DinSide, og kårer oss til billigste tilbyder i alle tre kategorier: Lite bruk, vanlig bruk og mye data. Så uansett om du bruker mobilen mye eller lite, er det trolig penger å spare på å bytte til Hello.

 

Les testen her og sjekk om du har penger å spare på å bytte mobilabonnement. 

 

Å bytte til Hello gjør du enkelt ved å registrere deg her.

 

Norges mest fornøyde kunder

I tillegg til å være billigst har vi Norges mest fornøyde kunder. Da EPSI Norge målte kundetilfredsheten i mobilbransjen i oktober i fjor ba vi dem om å ta en ekstra grundig sjekk med våre kunder.

 

Tilbakemeldingene var oppløftende: Basert på samtaler med kundene våre gav EPSI oss en score på 77,2 prosent. Dette gjør at vi topper listen over mobilselskaper med best kundetilfredshet i Norge.

 

Ifølge EPSI leverer vi også bransjens beste opplevde produktkvalitet og er den mobiloperatøren som leverer mest verdi for pengene. I følge undersøkelsen er våre kunder er bransjens mest lojale.

 

Vi bryr oss

Hvordan har vi, som en liten utfordrer med Norges laveste priser, greid å oppnå dette? Ved å sette kunden i sentrum for alt vi gjør. Som kunde hos Hello skal du oppleve det lille ekstra. At vi strekker oss litt lenger enn konkurrentene for å gi deg det beste tilbudet, den beste servicen og den beste kundeopplevelsen.

 

Derfor har vi blant annet lansert ”inviter-en-venn-kampanjen”, der du og dine venner kan vinne 10 000 kroner hver bare ved være kunder hos Hello. Følger du oss på Facebook lover vi å gi deg morsomme overraskelser og fine premier også i tiden som kommer. 

 

Er du fortsatt i tvil om Hello er riktig for deg? La meg nevne at vi tilbyr Telenor-dekning, tale over WiFi, fri fart, gratis BankID og ingen bindingstid. Er det noe mer å lure på?

 

Om du har spørsmål må du gjerne kontakte oss her. Har du tilbakemeldinger hører jeg gjerne fra deg på hellosjefen@hello.no.

 

Les mer om våre abonnementer her.

 

Velkommen til oss!

 

Hello-sjefen // Thomas Sandaker


Del med venner
Linkedin