Kort sagt

Fri fart til alle Hello-kunder

15.12.2016
Fri fart til alle Hello-kunder

Julekvelden kom tidlig i år, og det er med stor glede vi kan forteller dere at alle Hello-kunder nå får fri datafart inkludert i prisen på sine mobilabonnement – på permanent basis.


Dermed videreføres prøveordningen som ble innført i høst – uten tillegg i prisen. Dette betyr at det ikke lenger er noen forskjell mellom Hellos abonnementer og andre tilbydere, som Telenor og Telia.  

 

Fri fart gir teoretiske hastigheter opp mot 450 Mbps, men du kan forvente en opplevd hastighet opp mot 100 Mbps. Opplevd hastighet vil variere etter kapasitet i mobilnettet og andre forhold.

 

Hva betyr dette for deg som kunde?

Sannsynligvis fint lite. Antagelig hadde du mer enn nok fart allerede, men de få begrensningene som var er nå borte. Og best av alt: Vi kan slutte å snakke om fart.

 

Som vi i Hello har påpekt mange ganger så har Telia og Telenor i lang tid villedet norske mobilkunder til å tro at fart er viktig.

 

Den interne konkurransen de to gigantene imellom om hvem som har det raskeste mobilnettet har tatt fullstendig overhånd, og har tatt fokuset bort fra det som er viktig: Nemlig størrelsen på datapakkene, og prisen du betaler for disse.

 

Fra reklamestunt til permanent ordning

Nå som fri fart ikke lenger bare er et reklamestunt, men en permanent ordning som sikrer alle kunder samme tilgang til mobilnettet, kan vi endelig erklære diskusjonen om fart for død og begravet.

 

Dette betyr at du som mobilkunde fra nå av kan du se bort alt teknobabbel som handler om kilobytepersekund, 4G, 5G, Super-G og alt det andre som vi strengt tatt ikke trenger å forstå, og heller konsentrere deg om å finne det mobilabonnementet som har nok data, til en fornuftig pris.

 

Vi tør vedde på at du finner det riktige mobilabonnementet hos Hello.

 

Hello-sjefen // Thomas Sandaker


Del med venner
Linkedin