Kort sagt

Ti apper du bør ha i sommer

30.06.2017
10-apper-du-bor-ha-i-sommer.jpg

Lyse kvelder, rolige morgener og dager uten tett timeplan. Sommer er ferietid, og enten du skal til sydligere strøk eller nyte det beste Norge har å by på er det mye som skal oppleves.

 

Vi har samlet ti apper som gjør sommeren enda bedre!


 • Google Oversetter - gjør deg forstått
  Om du er på restaurant i Italia og skal be om glutenfritt brød, kan det være en fordel å ha en lommeparlør tilgjengelig. I 2017 er mobiltelefonen vel så fin og ha, og med Google oversetter kan du enkelt gjøre deg forstått (nesten) hvor du enn måtte være.

Last ned: iOS / Andriod

 

 • Foursquare - for de gode matopplevelsene
  Uten mat og drikke, duger helten ikke. Etter en avslappende dag på stranden, eller sightseeing, er det viktig med god mat og drikke. Det kan være vanskelig å vite akkurat hvilke steder som tilbyr det beste i byer du ikke før har vært i. Foursquare hjelper deg å velge de beste alternativene.

Last ned: iOS / Andriod

 

 • Pent.no - værmelding på mobil
  Det er få land som verdsetter værmeldingen i like stor grad som Norge. Med sol som erstattes av regn innen få timer, kan det være lurt å sjekke denne nyttige appen før du begir deg ut på langtur. Vi er alltid beredt!

Last ned: iOS / Andriod

 

 • Splittr - del regningen
  Når man reiser flere sammen, kan det være vanskelig å holde oversikten over hvem som betaler hva. Splittr hjelper dere å holde kontroll over utgiftene, og sparer dere for tid slik at dere kan nyte de gode opplevelsene i stedet for å ha nesa i kalkulatoren.

Last ned: iOS / Andriod. NB. Det er to ulike apper for iOS og Android. Splittr for iOS koster penger.

Splittr Android

 

 • Google Maps - hjelper deg å finne veien
  Tiden da vi måtte ha med oss et papir-kart er heldigvis forbi. Papirkartet kan være vanskelig å lese, spesielt om du ikke vet eksakt hvor du er. Last ned kart fra google maps på forhånd, så er redningen nær om du skulle trenge hjelp til å finne veien.

Last ned: iOS / Andriod

 

 • UT.no - turguiden i Norge
  Vårt langstrakte land byr på opplevelser for enhver smak, og denne appen hjelper deg å finne turstier og sykkelruter for den optimale Norgesferien. Bruk GPS-posisjonen din, og få kart, beskrivelser og bilder av turer og hytter i nærheten.

Last ned: iOS / Andriod

Ut.no

 

 • Visit Norway - opplev sommeren på sitt beste
  Ingenting er som lange, lyse sommerkvelder i Norge. Denne appen gir deg tusenvis av overnattingssteder, spisesteder, aktiviteter og attraksjoner, i tillegg til en oversikt over hva som skjer i nærheten av deg den kommende tiden.

Last ned: iOS / Andriod

 

 • Spotify - musikk når du vil
  Det skal godt gjøres å lage en topp ti liste uten å ta med denne gamle traveren. Ingenting understreker en god opplevelse som hyggelig musikk. Lag egne spillelister, og gjør deg klar til å slappe av med god musikk på øret. Ps. Husk å laste ned spillelisten når du er tilkoblet Wifi, så bruker du ikke mobildata på å spille av favorittsangene.

Last ned: iOS / Andriod

Spotify

 

 • Storytel - et bibliotek i lomma
  Om du er glad i å lese, men ikke ønsker å drasse med deg bøker på tur, er denne appen en god investering. Her får du tilgang til en stor mengde bøker, på flere språk, og du kan legge deg tilbake mens du hører de siste bøkene.

Last ned: iOS / Andriod. NB! Denne appen koster penger – det er et abonnement der du tegner deg opp for kr. 199,- i måneden. Det lønner seg å laste ned bøkene på forhånd, da bruker du ikke mobildata mens du hører.

 

 • Valuta+ - regner ut beløpet for deg
  Med flytende valutakurser kan det være vanskelig å holde seg oppdatert. Denne appen regner om lokal valuta til norske kroner – slik at du kan tenke på noe annet enn tall i ferien.

Last ned: iOS / Andriod

 

Hello har abonnementet som passer deg, og vi er blant markedets beste på pris og dekning. Se alle våre abonnementer her.


Del med venner
Linkedin